Om oss

Margareta Malmgren

Född 1942 i Norrvidinge
Har alltid känt starkt för och sysslat med olika konst/hantverksformer såsom; porslinsmålning, batiktryck, drejat keramik, sömnad, cementgjutning o några former till.
1998 började jag, tack vare min dotter Caroline, som då målade akvarell, en målarkurs för Vuxenskolan, (där jag fortfarande medverkar) dessutom har en del privata målarkurser genomgåtts.
Har fastnat för vattenbaserad olja och akryl.
Mina motiv blir ofta olika slag av djur och en del av dessa är då porträtt av t.ex hundar, katter o hästar. Har upptäckt att det inte är fel att ha lite bredare variation för utvecklingens skull, därför har det blivit en del andra motiv såsom landskap från hemtrakten o lite annat.
Har haft utställningar på Kävlinge kommunhus, Stångbymässan, Sofiero, Marieholms IS, Videröra gård, Konsthallen i Lund, samt några mindre utställningar bl.a i hemmet.

Kenneth Malmgren

Bosatt i Dösjebro sedan 1965.
Har i hela mitt vuxna liv varit intresserad av foto o filmning, någon gång på 1980-talet så
började jag också intressera mej för folklivsforskning och har samlat på mej ca
2.500 gamla foto som kan köpas inlagda på DVD, kommer framöver att lägga in en del av dettta material på hemsidan.

1999 började jag att flygfotografera, fast då med kamera som endast tog pappersbilder. Numera använder jag lite modernare grejer så att säga. I dagsläget finns ca 10.00 bilder tagna i trakten från luften.

Kontakta oss